Manuálny mobilný systém CIP
Hygiena je tak dôležitým faktorom pri spracovaní potravín, že by sa mala považovať za jeden z krokov výrobného procesu. Nesprávne čistenie v potravinárskom priemysle môže viesť k strate celodennej produkcie a priamo ovplyvniť kvalitu konečného produktu. To je dôvod, prečo, bol navrhnutý manuálne ovládaný mobilný CIP systém.
Technical informations
Vlastnosti:
Prenosný systém CIP obsahuje nasledujúce prvky:1 izolovaná 300L nádrž na prípravu čistiaceho roztoku.; Elektrické odporové vykurovanie s reguláciou teploty zabudované v zásobníku.; Konštantná hladina v nádrži pomocou tlakového spínača a displeja ovládacieho panela.; Kolektory s ručne ovládanými klapkami; Základný rám s kolesami; Elektrický panel z nehrdzavejúcej ocele.
Materiál:
Nádrž: AISI 316L (1.4404)
Potrubie v kontakte s produktom: AISI 316L (1.4404)
Základný rám a ostatné oceľové diely: AISI 304 (1.4301)
Čerpadlo Estampinox: EFI 3,4 kW
Mechanické tesnenie:
Rotačná časť: keramická (Cer)
Stacionárna časť: karbón (C)
Tesnenia: EPDM
Prihlásiť sa